Campertour 2024

Blog, Campertour, Nieuws
Foto: YM Photographer

Aftrap voor onze reis  met de camper


Jaren geleden heeft Karin het idee opgevat om meer mobiel te zijn tijdens de vakanties. Na de caravan hebben we een aantal jaren het e.e.a.. gehuurd. Maar afgelopen jaar was er de behoefte om te kunnen trekken . In 2023 hebben we daar een beetje mee geëxperimenteerd door met een vouwwagen weg te gaan en later in het jaar met een buscamper
De laatste optie had toch wel onze voorkeur. Je komt aan en binnen 10 minuten kan je aan je kopje koffie of glaasje wijn zitten en ’s morgens ben je na je ontbijt ook zo weer op weg.

We hebben onszelf voor ons 25 jarige huwelijk een uitgebreide vakantie cadeau gedaan. Die gaan we dit jaar maken met een buscamper in Scandinavië.

Vandaag min of meer de aftrap gedaan van dit project. Dit soort trajecten vergen wel het e.e.a. qua voorbereiding. Scandinavië is heel groot en voor je weet verdwaal je in alle mogelijkheden om te zien en te doen.
De buscamper hadden we vrij snel na onze try-out geboekt. Nu komt het er op aan:

  • Waar gaan we naar toe
  • Wat willen we gaan zien
  • Hoe lang willen we waar blijven

Allemaal vragen waar we de komende weken een antwoord op willen vinden. In het blog gaan we kijken of we het e.e.a. vast kunnen gaan leggen van onze voorpret.

Deze week zijn we begonnen om de eerste contouren van onze reis vast te leggen. De eerste dagen staan al een beetje vast. We gaan vrij snel met de boot vanuit Denemarken naar Kristiansand om van daar Noorwegen in te trekken richting Oslo.
Ook het einde hebben we al vastgelegd. We eindigen “Groots met een Zachte G” in Eindhoven waar we Yanick weer gaan zien.

2024/06/03 15:00:00