Een verrassend gebruik van een foto

Fotobericht, Fotografie, Nieuws

Foto gebruikt voor Hospice

Sinds langere tijd publiceer ik een groot gedeelte van mijn foto’s op Flickr. Zo ook de foto’s van een “Samenloop voor hoop” uit 2015. Een van de onderdelen van dit evenement was, het plaatsen van zakken met lichtjes daarin. ’s Avonds toen de loop gewoon door ging stonden deze zakjes met lichtjes allemaal rondom de baan. Een prachtig gezicht, maar ook heel bijzonder om te zien wat er bij al die zakken op geschreven stond. Van die zakken heb ik destijds foto’s gemaakt. Nu kreeg ik anno 2017 van een hospice uit Harderwijk de vraag of ze een van mijn foto’s mochten gebruiken voor een lichtjesavond. Dit jaar bestaat het Hospice Jasmijn in Harderwijk 12,5 jaar. Zij wilden op 26 oktober kaarsen laten branden voor alle mensen die bij hun in de afgelopen 12,5 jaar verbleven.

Aan zo’n verzoek wilde ik graag meewerken en heb dus ook mijn foto aan hen beschikbaar gesteld. Persoonlijk vind ik het bijzonder dat mijn foto voor zo’n doel wordt ingezet.

FOT©HAST Hospice Uitnodigingskaart