Foto in CHIP FOTO Magazine

Architectuur, Nieuws, Photo Inspiration Club

Begin februari 2019 ben ik door De Rooij Fotografie benaderd of ik met onderstaande foto en een eigen stukje tekst in CHIP Foto Magazine wilde staan. In de rubriek “Een wereld van foto’s” waren een aantal foto’s voorgeselecteerd, die mogelijk in aanmerking konden komen voor plaatsing. Natuurlijk is het altijd leuk als je gevraagd wordt om met een foto in een fotoblad te komen. De foto “opgepoetst”, zodat die magazine proof was en stukje tekst erbij geschreven. En ja de foto kwam door de selectie en is in het maart nummer van CHIP Foto Magazine geplaatst.

A’dam Lookout

Avondfotografie is jarenlang een vorm van fotografie geweest, waar ik persoonlijk moeite mee had. Het laatste jaar ben ik daar bewust mee bezig geweest om me de techniek eigen te maken. Deze foto is gemaakt tijdens een bijeenkomst van de Photo Inspiration Club in januari 2019 over avondfotografie.

Voor mij is het de uitdaging om niet met de standaard foto te komen, maar juist vanuit een ander gezichtspunt. Zo ben ik bij deze foto van de A’dam Lookout toren  met de camera op de grond gaan liggen om tot deze compositie te komen.

Instellingen foto:
Nikon D7200 met Nikon AF AF-S 24-120mm f/4 DG VR | 8sec | f/8.0 | ISO 100 | 24 mm