Tall Ship Races Harlingen Christian Radich

FOTO zomer 2022

Zomerse maanden vol met fotografie

Nog voor de vakantie ga ik grasbaanraces in Ee vastleggen als het weer het toelaat. Na de vakantie, waar natuurlijk ook de camera mee gaat, ga ik aan de slag in eerste instantie bij RunForestRun om de cross triatlon in Gasselte op 3 juli 2022 vast te leggen. Kort daarna gaat het eerste grote event starten.

Bij de Tall Ship Races in Harlingen (14 tot en met 17 juli)  ben ik net als in 2018 weer aanwezig als fotograaf. Vier dagen duurt dit feest in Harlingen. Van Marinierskapel tot en met de Tall Ships. Harlingen is dit jaar een tussen stop in de Tall Ship Race van 2022.

Na dit event ga ik door met het Skûtsjesilen bij Grou 30 juli en / of  op de Veenhoop 1 augustus.  Eindelijk zijn we een keer tijdens dit event in Friesland, dus een mooie gelegenheid om dit nu een keer te fotograferen.

Als de skûtsjes weer zijn vertrokken wordt de aandacht verlegt naar een andere machtig event. La VueltaHolanda . Van 18 tot en met 21 augustus is de grote Spaanse wielerronde in Nederland. Ook hier mag ik aanwezig zijn, om voor de organisatie foto’s te maken. Wat me dit gaat brengen weet ik nog niet, maar om hierbij aanwezig te mogen zijn als fotograaf is voor mij wel heel erg bijzonder.

Tenslotte sluit ik de foto zomer op 27 augustus af met alweer een RunForestRun loop op de Hondsrug. Dit was vorig jaar mijn eerste loop die ik voor RunForestRun mocht vastleggen.

Al met al een drukke zomer achter het fototoestel en de computer om de nodige mooie plaatjes te maken. Natuurlijk zullen van deze evenementen het e.e.a. op de site komen. Maar daar later meer over.