Sinds twee maanden ben ik lid van de fotoclub Dfotogroep.nl van Mark de Rooij uit Rotterdam. Een van de dingen die daar kunnen gebeuren, is dat je foto wordt gebruikt in een video voor een beoordeling. Tijdens zo’n beoordeling worden de sterke en minder sterke  kanten van de foto besproken, maar worden ook tips gegeven hoe je foto kan verbeteren. Deze tips worden dan ook in de video uitgelegd, zodat je daar je voordeel mee kan doen.

Leuk is het om te zien, dat een van mijn eerste foto’s die ik had ingeleverd bij Dfotogroep.nl, voor deze beoordeling in aanmerking is gekomen. Kijk zelf maar hoe er door Mark de Rooij ( van De Rooij Fotografie ) over mijn foto geoordeeld wordt.

Over DFOTOGROEP.NL

Dfotogroep.nl is een online foto community waar iedere fotografie liefhebber welkom is.  Je kan een gratis account aanmaken en foto’s  (maximaal 1 per dag) uploaden. Met een account kun je reageren op andere foto’s en andere leden fotografie tips geven. Op deze manier helpen we elkaar verder om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Meld je nu gratis aan op deze foto community. dfotogroep.nl