Inzending Ed Geels Fotowedstrijd: Nederland

Architectuur, Fotobericht, Fotowedstrijd, Nieuws

Afgelopen jaar heb ik Ed Geels (o.a. bruidsfotograaf) leren kennen tijdens het huwelijk van mijn nicht Els Stuurman en Roger van Loon. Ed Geels heeft jaarlijks dat hij voor zijn volgers op facebook een foto wedstrijd uitschrijft. Dit jaar is er het thema “Nederland”. Een prachtig thema waar je alle kanten mee op kan. Bijgaand mijn inzending voor deze wedstrijd.

Het is het Ir. Woudagemaal in Lemmer. Een van nederlands meest prestigieuze monumenten. Jaarlijks wordt het grootste stoomgemaal ter wereld nog steeds onder stoom gebracht om Nederland in bijzondere tijden van zijn overtollige water te verlossen. Het Woudagemaal staat vanaf 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van UNESCO. Nederland heeft tien werelderfgoederen. Deze foto is gemaakt op een typische nederlandse druilerige mistige dag waarbij het gemaal onder stoom staat.


De foto staat bij Ed Geels Fotografie op zijn facebook pagina.
Wil je een publieksstem op mijn foto geven dan kan je dat doen als je een volger bent van Ed Geels op facebook en vervolgens mijn foto een duimpje geeft. (zou ik heel fijn vinden) .
De publieksstemmen kunnen gegeven worden van 15 december tot  en met 22 december. De 10 foto’s met de meeste publieksstemmen gaan naar de finale, tevens worden er aan 5 foto’s een wildcard gegeven voor de finale. In de finale worden de foto’s beoordeeld door de vakjury en zijn de winnaars bekend op 24 december om 20.00 uur.

Klik in onderstaand bericht op het Facebook icoontje en je komt op de pagina om je stem te geven

Mocht ik in de prijzen vallen dan kan je dat natuurlijk hier op de site en op de sociale media lezen.  Duim je ook voor me en geef me je publieksstem als je mijn foto typische Nederlands vindt.

Dit bericht mag je natuurlijk via alle media delen met jouw vrienden en bekenden.