Holtingerveld

RFR Holtingerveld is een run geworden voor velen die wel heel erg zwaar was. Tot een kwartier voor de aanvang kwamen de bakken water naar beneden. Een sappiger parcours kon Winfried niet wensen.  Velen hebben de modder op de een of andere manier opgezocht. Kortom een pittige tocht. Gelukkig voor velen is het lang droog gebleven. Ook vooor mij als fotograaf was het gelukkig droog. De omstandigheden waren ideaal om mooie foto’s te maken. Voor mij echter geen modderfoto’s maar foto’s met mooie kleuren en bijzondere luchten.  Kijk rustig rond.

Het zijn dit keer heel foto’s geworden, waardoor ik  de foto’s in 3 verschillende albums heb geplaatst. Op onderstaand kaartje zie waar welk album is gemaakt. Velen zullen mij hebben gezien op de eerste en laatste locatie, minder zullen mij op locatie 2 hebben gezien. Dus kijk ook zeker in album 2.

Dank dat jullie allemaal zo positief zijn op het parcours. Van velen heb ik mooie opmerkingen mogen horen. Top dat we dit zo met elkaar kunnen doen. Dit is ook mede mogelijk door de geweldige inzet van Winfried en zijn team. Je moet het maar doen om in de modder een tocht van 11, 17 of 30 kilometer uit te zetten of op een van de verzorgingsposten te staan.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Je kan in de FOT©winkel je foto’s bestellen in het gewenste formaat en op een gewenst materiaal.

Foto’s van locatie 1 (Album Holtingerveld 1)

Foto’s van locatie 2 (Album Holtingerveld 2)

Foto’s van locatie 3(Album Holtingerveld 3)