VAM 4 | 8 | 12 - 2024

Wat een VAMtastische dag was de VAM-2024. Heerlijk weer voor de lopers. Namelijk droog weer bij een goede temperatuur die niet boven de 20 graden lag. Het parcours was dit jaar gespiegeld t.o.v. vorig jaar.  Een leuke afdaling om vervolgens toch nog even behoorlijk te stijgen, Daarna het prachtige bos in om vervolgens de VAM berg weer te gaan beklimmen. (meer dan 90 hoogte meters door de bruggen die er lagen)

Als fotograaf heb ik er ook van genoten. Ik had leuk contact met veel lopers zo tussen de bedrijven door. Het fotograferen met mijn nieuwe lens was heerlijk. Kortom ik had genoten.

Zoals velen de zondag nodig hadden om de spierpijn te verwerken, begon bij mij het verwerken van de 2500 duizend foto’s Iedere foto is zeker 2 keer door mijn handen gegaan met als resultaat dat er heel veel mooie foto’s tussen zitten. Ik heb geprobeerd iedereen op de foto te leggen, maar helaas heb je dat iemand er soms tussendoor glipt of dat een aantal foto’s gewoonweg niet goed zijn voor publicatie. Maar het eindresultaat is dat er toch ruim 1600 foto’s klaar staan.
Hieronder gewoon een greep uit de vele foto’s. Zo als gebruikelijk staan alle foto’s in de FOT©Winkel. (Meer heb ik echt niet)

Je kan in de FOT©winkel je foto’s bestellen in het gewenste formaat en op een gewenst materiaal.

Ochtend op de VAM Berg

Middag op de VAM Berg

Avond op de VAM Berg