SAIL Den Helder heeft in juni 2017 plaatsgevonden. Gedurende 4 dagen was het nautisch evenement gekoppeld aan de marinedagen. Varend erfgoed, marineschepen en tallships lagen naast elkaar in de havens van Den Helder. Ik heb het geluk gehad daar als fotograaf vanuit de Sail organisatie te mogen fotograferen. Samen met het fantastische team van het publiciteits- en perscentrum hebben we middels berichten de buitenwereld mee laten genieten van dit bijzondere evenement.  N.a.v. de vele foto’s die ik heb gemaakt, heb ik besloten om een boekwerk te maken met de voor mij meest bijzondere foto’s. Als ik gewild had, had ik zo nog 50 pagina’s toe kunnen voegen aan dit boek.  Met heel veel plezier heb ik in Den Helder gefotografeerd en nu ook dit boek in elkaar gezet. Wellicht dat er volgend jaar n.a.v. de Tallship race, die eindigt in Harlingen, wederom een soortgelijk boek uit zal komen.