SAIL Den Helder 2017

Marine dagen & SAIL Den Helder

Een nieuwe uitdaging ligt er deze zomer voor me te wachten. Na SAIL2015 in Amsterdam ga ik dit jaar naar SAIL Den Helder 2017 in combinatie met de marine dagen. Net als in 2015 zal ik ook hier weer foto’s gaan maken voor de organisatie. Ik kijk er nu al naar uit om weer tussen al die schitterende schepen door te lopen. Extra is natuurlijk de combinatie met de marinedagen. Ben heel benieuwd wat me dit gaat brengen.

SAIL Den Helder 2017 is met het decor van de internationale Tall Ships dit jaar het grootste publieksevenement van Noord-Holland, een prachtig nautisch evenement. SAIL Den Helder wordt voor de 5e keer georganiseerd en vindt plaats van 22 tot en met 25 juni 2017.

Meer informatie over SAIL 2017 Den Helder kan je vinden op http://www.saildenhelder.nl/ (de officiële site )

 

Menu