Twee grote events geweest

Nieuws

Den Helder / Beekbergen

Eind juni ben ik met Yanick / YM Photographer naar SAIL Den Helder en de Marine dagen  geweest. Ooit hebben wij in 2015 tegen elkaar gezegd dat eer een SAIL event gaat komen waar wij bedien op gaan fotograferen. Destijds hadden we de plannen om dat tijdens SAIL Amsterdam 2020 te gaan doen. Maar helaas we hebben er allemaal last van gehad, maar SAIL Amsterdam 2020 ging niet door vanwege de corona crisis. Tall Ships Races Harlingen kwam helaas niet gunstig uit voor Yanick, dus toen maar op Den Helder gokken. Al reeds in een vroeg stadium hadden wij ons Bed & Breakfast in de buurt van Den Helder geregeld. Eind juni, een dag voor de officiële opening van SAIL Den Helder zijn we richting den Helder getrokken om daar 4 dagen foto plezier te hebben. Van SAIL-IN tot SAIL-OUT, inclusief de Marine dagen hebben we vast kunnen leggen.

Na Den Helder hebben we ook in Beekbergen samen foto’s gemaakt van het Paardenspektakel. 10 jaar geleden waren we hier al samen een keer eerder geweest. Yanick had destijds nog niet de interesse om te gaan fotograferen. Hij vond toen alles met paarden prachtig. Nu zijn we bij wederom de marathon geweest van de twee- als de vierspannen. Een mooi evenement met leuke foto-uitdagingen.

Leuk om zo nu en dan samen met Yanick dit soort events te gaan fotograferen, waarbij we beiden van elkaar kunnen leren. Dat zal ik de naaste toekomst wel anders worden. Ik kan dan hoogst waarschijnlijk wel het e.e.a. van Yanick gaan leren.