Ontdek de wereld… vanuit een rieten mandje!

Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven boven het verstilde landschap… Geniet van een ballonvaart! Er wordt alleen gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal en buitengewoon ervaren, professionele, gecertificeerde en gebrevetteerde piloten.

Ballonvaren… een unieke belevenis!

Dit arrangement omvat…
  • Ballonvaart van gemiddeld een uur
  • Keuze uit de vaste opstijglocaties in Nederland
  • Vervoer terug naar de opstijglocatie
  • Passagiersverzekering
  • Uniek ballonvaart certificaat
  • Traditionele champagnedoop en -toast
  • Professionele begeleiding

U gaat de wereld zien vanuit een rieten mandje. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven boven het verstilde landschap boven Nederland.

Veiligheid staat voorop. Er wordt daarom alleen gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal en buitengewoon ervaren, professionele, gecertificeerde en gebrevetteerde piloten.

Vrijetijdskleding en stevige schoenen zijn het meest geschikt voor een avontuur met de ballon. Bij voorkeur geen kleding van nylon en niet te warm, want tijdens de tocht ervaart u geen wind. De ballon heeft namelijk dezelfde snelheid als de omringende lucht. In de mand heerst steeds een aangename temperatuur dankzij de brander van de heteluchtballon.

Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en de windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal is te voorspellen.

Opstijglocaties:
Er is een groot aanbod aan opstijglocaties. Zo kunt u uit de volgende provincies kiezen: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. De meeste provincies beschikken over meerdere opstijglocaties. U heeft dus genoeg locaties om uit te kiezen.