Voel je zo vrij als een vogel… in de lucht!

Ben je klaar om te vliegen? Samen met een ervaren tandempiloot ga je een spannende vlucht maken. Je hoeft tijdens de start alleen een paar passen te lopen, waarna je gaat genieten van het prachtige uitzicht.

Ga paragliden!

Dit arrangement omvat…
  • Een duo-vlucht met een ervaren tandempiloot

De puurste manier van vliegen
Paragliden werd vroeger alleen in de bergen beoefend. Later is de liermethode uitgevonden, waardoor het ook mogelijk is om in Nederland te paragliden. Paragliden wordt ook wel de puurste manier van vliegen genoemd. Je vliegt in een zitje onder een grote parachute. Deze parachute is zo gemaakt dat deze op thermiek en wind kan blijven vliegen.

Een duo-vlucht
Na een uitgebreide instructie ga je samen met een ervaren tandempiloot het veld op. Ben je er klaar voor? Het enige wat je hoeft te doen is een paar passen te lopen tijdens de start en landing. De duur van de vlucht kan verschillen, omdat het afhankelijk is van de weersomstandigheden. De vlucht duurt zo ongeveer tussen de 8 en 12 minuten. Het wordt gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten. Geniet van het uitzicht en vlieg zo vrij als een vogel!

Je kunt terecht op de volgende locaties:
Noordeloos/Ameide (Zuid-Holland): zaterdag
Doetinchem (Gelderland): zondag
Hardenberg (Overijssel): vrijdag, zaterdag en zondag

Kortom: een bijzondere ervaring in de lucht!