!!Parachutespringen… een waanzinnige ervaring!!

De Tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met het parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende.

Tandem-parachute-sprong!

Dit arrangement omvat…
  • Instructie
  • Tandem parachutesprong

De Tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende.
Tijdens een inleidend praatje legt één van de instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van
minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden.

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute. Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar de vast grond.

Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing; als een veertje bereikt u de grond. Veel bekende Nederlanders hebben zo’n sprong gemaakt maar ontelbaar veel minder bekende bezoekers van het paracentrum hebben ook met veel plezier op deze manier parachute gesprongen. Voor de tandemsprong is geen medische verklaring nodig.

Goed om te weten:
– Op Texel en Ameland kan het gehele jaar gesprongen worden en in Zeeland van april t/m oktober
– Maximum gewicht is 100 kg. en onder de 18 jaar is er toestemming van de ouder(s) nodig