Geniet extra lang…van een unieke vliegles!

Maak uitgebreid kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing ga je onder begeleiding van een instructeur zelf een vliegtuig besturen.

Extra lang vliegen!

Dit arrangement omvat…
  • Korte introductie
  • Vlucht van 30 minuten
  • Een vliegdiploma

Het programma
Droom je er wel eens van om een vliegtuig te besturen? Maak je droom dan waar en ervaar het zelf vliegen tijdens een kennismakingsles. Je krijgt eerst van de instructeur de grondbeginselen van het vliegen, zoals de basis instrumenten en handelingen uitgelegd. Daarna stap je in de Cessna die voor je klaar staat en het avontuur kan beginnen. De start en landing neemt een ervaren instructeur op zich en eenmaal in de lucht krijg je de gelegenheid om zelf het vliegtuig te besturen!

Het vliegbedrijf
Het vliegbedrijf is in het bezit van een AOC vergunning (AOC/NL59-13), waardoor de deelnemer automatisch verzekerd is. Om deze geweldige belevenis niet te vergeten ontvang je na de vliegsessie een vliegdiploma ter herinnering.

Kortom: Uitgebreid genieten van een unieke vliegervaring!

Goed om te weten:
– Er geldt geen minimum of maximum leeftijd. De deelnemer mag echter maximaal 95 kg. wegen en maximaal 1,95 meter lang zijn