Zwart Wit foto challenge

Nieuws, Zwart-Wit

In de afgelopen week heb ik meegedaan aan een zwart – wit fotochallenge op facebook. Onder mijn eigen naam (Hans Stuurman) heb ik iedere dag een foto gepubliceerd en heb ik een van mijn facebook relaties uitgedaagd om ook een serie van 7 zwart – wit foto te gaan plaatsen . De uitdaging was om zwart – wit foto’s te plaatsen over gewone dagelijkse dingen zonder dat er mensen op de foto’s aanwezig zijn. Onderstaand vind je mijn 7 foto’s die ik vanaf 2 december op facebook heb geplaatst.

Dag 1.
Het is moeilijk om een begin te maken met zo’n challenge vandaar dat ik bij de eerste foto, maar gewoon heel dicht bij huis ben gebleven. Deze berenklauw heb ik hier op de Morra in Drachten gefotografeerd.

FOT©HAST Dag 1

Dag 2
Op de kaasmarkt in Alkmaar is het lastig om te fotograferen zonder dat er mensen op de foto staan. Toch lukt het je als je er de tijd voor neemt om je compositie te maken

Dag 3
Een winters plaatje direct achter ons huis, waar de buurman zijn bootje in de wintermaanden op de wal had getrokken

Dag 4
Een prachtige weerspiegeling van een flatgebouw in de vijver

Dag 5
Tijdens een fotoshoot in Rotterdam kwam ik dit bijzondere plaatje tegen. Een prachtige oude DAF als symbool bij het restaurant “de Garage”

Dag 6
Ja laat die Rotterdams maar aanpakken. Hier is men druk bezig om de Willemsbrug op te knappen. Gewoon handen uit de mouwen steken. Als je het zo ziet lijkt het net de aankondiging van een grote film.


Dag 7
Tot slot op de laatste dag een schip met de een toepasselijke naam “Trots alles”