D750, mijn nieuwe camera

Divers, Fotobericht, Landschappen, Natuur, Nieuws 2020

De afgelopen jaren ben ik steeds een stapje verder gegaan met mijn camera. Nu is er de stap gemaakt naar de D750 van NIKON. Een prachtige full frame camera waarmee ik hoop in de toekomst nog heel veel mooie en bijzondere foto’s te maken.

Afgelopen weekend heb ik op zaterdagochtend de eerste foto’s gemaakt. Toen ik beneden kwam in de ochtend en naar buiten keek zag ik een zeer bijzondere lucht. Een lucht die zo mooi kleurde dat je eigenlijk dacht: “De lucht staat in brand”. Gelukkig zitten we in Nederland waar dit soort zaken (nog) niet voorkomen.  Gelijk ben ik weer naar boven geschoten om de nieuwe camera te pakken om snel naar het plekje op de dijk achter ons huis te gaan. Daar heb je een fantastisch zicht bij een zonsopkomst. Gelukkig was ik nog op tijd om het bijzondere in de lucht te kunnen zien. Soms gaan de veranderingen zo snel dat je voor je het beseft alweer een normale lucht is.  Onderstaand de eerste foto’s die ik heb mogen maken met de nieuwe camera.