FOT©SHOOT

Op verzoek en dan ook nog in hele bijzondere omstandigheden, ga ik zo nu en dan een FOT©Shoot doen. Om heel eerlijk te zijn, het is nog niet mijn specialiteit.  Als ik een shoot doe, vind ik het heel belangrijk dat de personen waar het omgaat, zo min mogelijk van mij merken. Ik wil graag zo natuurlijk mogelijke foto’s maken.

Na afloop van een shoot zijn de foto’s beschikbaar op een persoonlijke pagina (eigen wachtwoord) en kan je via een persoonlijke link de foto’s nabestellen in mijn webshop als je graag één of meerdere afdrukken wilt hebben. Voor meer informatie kan je altijd contact met mij opnemen via de contactpagina.

In 2021 heb ik voor het eerst een huwelijksreportage gedaan. Beste spannend, want je weet dat het goed moet zijn. Gelukkig heb ik de nodige ervaringen om er toch voor te zorgen dat e.e.a. goed zou gaan.
Nog steeds zal ik niet op iedere aanvraag ingaan. Ik moet me wel happy voelen om zo iets bijzonders vast te leggen

In mei 2020 heb ik voor Ronald en Iris een aantal foto’s mogen nemen. Zij wilden zowel representatieve als ook casual foto’s . Erg leuk om in een ongedwongen sfeer foto’s te kunnen  maken van vader en dochter.

De locaties waren Beetsterzwaag het Wittemeer en in Bakkeveen de zandvlakte.

Voor Geert en Nienke heb ik in september 2018 een familie FOT©Shoot mogen doen.  In een ontspannen sfeer hebben we een wandelingetje gemaakt door het natuurgebied bij Bakkeveen, Gedurende de wandeling waren er voortdurend momenten om allerlei foto’s te maken van hun drieën, maar ook van hun afzonderlijk.

Als fotograaf probeer ik zo min mogelijk te regisseren en zoveel mogelijk de spontane momenten vast te leggen. in 1 -2 uur tijd komen er altijd wel leuke momenten naar voren.