Wat anderen zeggen over FOT©HAST

In de afgelopen jaren heel veel foto’s gemaakt. Soms een wat mindere foto en soms ook een hele goede foto. Op deze pagina zijn er relaties die wat over mijn fotowerk hebben te zeggen.
Staat uw review er wellicht op termijn ook tussen? Ik hoor graag wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen, in dat geval stuur mij een berichtje via de Contacpagina. 

Sail den Helder en Marine dagen 2023

Hans is een gedreven fotograaf met een no-nonsense aanpak. Hij was aanwezig als een van de fotografen tijdens Sail Den Helder. Zijn doelgerichtheid en visie kwamen duidelijk naar voren in zijn contact en indrukwekkende foto’s.
Het was een plezier om met Hans samen te werken. Mede dankzij hem en zijn professionele houding hebben we nu een mooi naslagwerk voor de toekomst.

Stephan Wegman
Chief Communications Sail Den Helder

BeterDichtbij viert vijfjarig jubileum met feestelijk event

Hans is een fijne fotografiepartner. We zijn heel blij met zijn fotografie tijdens ons sportevent laatst. Zijn kwaliteit ligt echt bij het maken van beelden van beweging en sportende mensen, knap hoe hij dit weet vast te leggen. Ook zijn we heel blij met hoe hij de foto’s heeft opgeleverd. Een aanrader!

Erica Bouma Gelle
Marketing Manager

Fundamentalent Toertocht 2021

Op zondag 26 september 2021 vond de eerste Fundamentalent wielertoertocht plaats waar Hans met zijn zoon Yanick de geweldige foto’s van maakten. Ik organiseerde de toertocht voor het eerst dus alles was nieuw, maar gelukkig hoefde ik me geen moment zorgen te maken over het fotografiegedeelte. Hans pakte meteen na aankomst de camera voor de eerste sfeerbeelden en close ups van de wielrenners te maken. En meteen gezellig mengend en tot de laatste meter actief aanwezig. Onderweg kozen Hans en Yanick geweldige plekken uit om foto’s van ons peloton te maken – dit zie je goed terug in de foto’s. Juist een lichte helling met het gras op de voorgrond, de sluizen bij Lelystad van onderaf en precies de goede bochten. Dit oog voor detail was improviseren voor hen, maar juist daarin blonken ze uit om die details de foto’s die dag extra mooi maakten. Het weer of de route (het Markermeer is helaas toch een vrije saaie route qua natuur) zorgde niet per sé voor geweldige foto’s, het oog voor detail en de scherpe foto’s wél. Omdat we als peloton in dezelfde shirts reden en vlak bij elkaar, kregen we mooie groepsfoto’s die ik nog altijd regelmatig gebruik in communicatie-uitingen van onze stichting. Ik beveel Hans dan ook zeker aan voor sportfotografie!

Roger van Loon
Voorzitter Stichting Fundamentalent

Huwelijksreportage

Wij hadden Hans gevraagd om op onze trouwdag een paar foto’s te maken.

Prachtig zijn ze geworden. Alle mensen die ons lief zijn waren aanwezig en een ieder is door Hans gevangen. Alles is vastgelegd in geweldige beelden.  Op een natuurlijke wijze was Hans aanwezig om de mooi, soms ontroerende, beelden vast te leggen.

Het waren meer dan een paar foto’s. Hans heeft er 2 prachtige fotoboeken van gemaakt.

Bedankt Hans!

Margreet & Albert

Hans als fotograaf bij RunForestRun

Hans zie je volop genieten bij en van hetgeen hij vastlegt. Fotograferen is voor hem meer dan plezier. Dat zie je terug in de mooie en kwalitatief goede foto’s die hij maakt van de RunForestRun trails en hoe hij opgaat in ons team van enthousiaste vrijwilligers.

Winfried Bats
Event organizer

Tall Ships Races Harlingen 2022

Ik heb als campagneleider van de Tall Ships Races Harlingen mogen werken met Hans en wat een fijne samenwerking was dit! Hans is professioneel, maakt prachtige foto’s, komt afspraken na en is een prettig persoon om mee te werken. Hans is met zijn no nonsense mentaliteit iemand die zelfstandig te werk gaat en meters maakt, maar ook een team player is die het grote geheel en gezamenlijk doel niet uit het oog verliest. Hans, bedankt voor de fijne samenwerking!

Joanne Hoekstra
Campagneleider TSRH 2022