Indian Summer
Ultra 2022

Indian Summer Ultra in Gasselte 2022

De run der runs werd dit jaar op een geheel nieuw parcours gelopen. De startplaats was dit jaar bij camping Lente van Drente. Hier konden de eerste lopers om 06.00 uur in het donker van start gaan voor een echte ultra run van 75 of 100 kilometer door de Drentse landschap. Nieuwe plekken werden ontdekt, maar ook oude en vertrouwde plekken werden aangedaan. Vaak in een tegengestelde richting als bij eerdere runs, waardoor het voor de lopers toch allemaal nieuw was.

Vanaf 10.30 uur konden ook de achtereenvolgens de 50, 27 en de 13 km lopers van start gaan voor hun RunForestRun avontuur.

Hoewel je graag op vele punten aanwezig wilt zijn, heb je als fotograaf toch enkel de gelegenheid om op een paar locaties foto’s te maken. Middels mijn eigen routes (bijna 50 km op de fiets) heb ik geprobeerd alle runs op de foto’s vast te leggen. Vanuit ruim 1600 foto’s zijn er uiteindelijk een goed 660 gepubliceerd. Als fotograaf heb je een eigen ISU, namelijk de Indian Shooting Uitdaging. Overal zijn mooie plekjes en bijzondere momenten vast te leggen. Vanaf de start tot en met de zonsondergang zijn er steeds mooie momenten geweest.

Lopers bedankt voor jullie positieve reacties. Jullie glimlach en reacties zijn fantastisch.

Hieronder een kleine verzameling van de foto’s.  Meer foto’s vind je in de FOT©Winkel.

Geniet van deze herinneringen aan een voor jullie bijzonder loop evenement en wellicht zien we elkaar weer bij een volgende run van RunForestRun.

Je kan in de FOT©winkel je foto’s bestellen in het gewenste formaat en op een gewenst materiaal.