Fotoboek Tall Ship Races Harlingen 2018

Evenementen, Fotobericht, Fotoboeken, Nieuws
Fotoboek TSRH 2018 is beschikbaar

In 2015 en 2017 was ik in de gelegenheid om vanuit de organisatie de SAIL events in Amsterdam en Den Helder vast te mogen leggen.  Daar heb ik destijds voor mij zelf ook fotoboeken van gemaakt. Nu de Tall Ships in Friesland waren, was ik er ook weer bij. De eerste drie dagen van het evenement heb ik vast mogen leggen.  In die dagen heb voldoende foto’s gemaakt om er weer een mooi boek van te maken.

Het boek begint met foto’s van de Koninklijke Marinierskapel der Marine die samen met Rene van Kooten en Nynke Laverman in juni 2018 voor het Tall Ship event de aftrap gaven.  Vervolgens geeft het boek  een overzicht van mijn hoogtepunten tijdens deze dagen. Naast de schepen waren dat o.a. optredens van artiesten,maar ook sfeermomenten in de stad zoals de crew-parade.

Klik op het boek en je komt van zelf in de sfeer, zoals ik die ook hem mogen maken tijdens de Tall Ship Races In Harlingen.

Wil je meer foto’s van de Tall Ship Races in Harlingen zien, kijk dan bij de special op deze site:

Tall Ship Races Harlingen