Herfst fotografie

Fotobericht, Fotografie, Nieuws

Sinds kort ben ik lid geworden bij Photo Inspiration Club van de Rooij  Fotografie. Een landelijke fotoclub waarbij je iedere 2 weken een een opdracht krijgt waar je je in uit kan leven. Dit was voor mij de eerste keer dat ik meedeed en de opdracht was een herfstfoto te maken. Dan denk je hoe  moeilijk kan het zijn om een herfstfoto te maken. Als je naar buiten kijkt met dit mooie weer zie je allemaal prachtige kleuren. Toch is het best lastig om een goede foto aan te bieden die beoordeeld mag worden.

Juist afgelopen week had Laura Vink,  van de Vink Academy, een zeer inspirerend webinar over herfstfotografie. Kwam dat mooi uit. Tijdens dat webinar kwamen toch wel interessante dingen naar voren die ik ook heb geprobeerd in mijn onderstaande herfstfoto’s mee te nemen.

De eerste foto’s zijn in Den Haag bij Ockenburg gemaakt m.b.v. het statief (een tip van Laura) en de tweede serie heb ik direct bij ons op de Morra gemaakt. De derde serie is gemaakt in de bossen rondom Beetsterzwaag in de ochtenduren.

Den Haag, Ockenburg
Drachten, De Morra
Beetsterzwaag, De bossen rondom