Photo Inspiration Clubmiddag najaar 2018

Dfotogroep.nl, Natuur, Nieuws, Photo Inspiration Club

Op zaterdag 13 oktober 2018 was er de eerste “Photo Inspiration Club” bijeenkomst op basis van de nieuwe stijl . Namelijk niet meer 1 keer per jaar , maar meerdere keren per jaar een bijeenkomst. Voor mij was het de eerste keer dat ik bij zo’n middag / dagdeel aanwezig was.  Dit keer was er een locatie in het midden van het land gekozen. Het Lockhorsterbos in Leusden. Hoe toevallig, want in dat bos heb ik als klein jochie heel wat voetstappen staan. Verzamelpunt punt was bij de pas opengestelde theetuin Heyligenberg.

Met een zevental opdrachten zijn we het bos ingestuurd , om na drie uur bezweet onder de bladeren, takjes en andere bos-restanten weer het bos uit te kruipen. Ja om sommige foto’s te maken, moet je zo nu en dan op je buik liggen om toch die ene mooie foto te krijgen. Gelukkig was de grond droog en hoefden we geen zeiltjes neer te leggen tegen modder of natte ondergrond.

Het was leuk om zo een middag bezig te zijn met de camera. Je gaat toch op zo’n moment op een andere manier fotograferen. Persoonlijk ga ik bijna nooit met mijn statief op pad, maar nu heb ik veel foto’s vanaf het statief genomen, waardoor ik mijn ISO laag kon houden.

Onderstaand een greep uit mijn resultaten van een middagje herfst fotografie.

PIC
Vorig bericht
Foto Britt gebruikt bij vaccinatieoproep
Volgend bericht
Start schaatsseizoen 2018-2019

2 reacties.

  • Mark de Rooij
    14 oktober 2018 23:05

    Hi Hans, allereerst: wat een schitterende foto’s! Heel netjes. Daarnaast ook leuk om te lezen dat je in die omgeving opgegroeid bent, heel toevallig ?

Reacties zijn gesloten.